T.C. Uitgeest | Waldijk 2, 1911 MJ Uitgeest | 0251-311977 | info@tcuitgeest.nl

Gedragscode

Tennis is Fair Play.png

 alt=

Met Fair Play win je altijd!

Wij vinden het belangrijk dat tennissen op ons park bijdraagt aan een plezierige sportbeoefening. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor een integere tennissport. Daarom hebben wij het informatiebord "Met Fair Play win je altijd!" geplaatst op ons terrein!

Wij willen iedereen laten zien waar wij voor staan, bewustwording creëren, voorkomen dat misdragingen plaatsvinden en zorgen dat deze gemeld worden. Vergeet nooit: tennis wint als jij je niet verliest!

Wij willen ons houden aan de gedragscodes van de KNLTB en vragen iedereen kennis te nemen van deze gedragscodes.

Bij overtreding van de gedragsregels kan een sanctie worden opgelegd. Een sanctie kan bijvoorbeeld zijn: een officiële waarschuwing, een schorsing of het beëindigen van het lidmaatschap.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het Bestuur van TC Uitgeest heeft bepaald dat iedereen, die namens de vereniging, werkzaamheden verricht voor en met de jeugd, de gedragscode voor de begeleider ondertekent. Daarnaast wordt voor deze groep de Verklaring Omtrent Gedrag geïntroduceerd. Wij streven ernaar om met ingang van komend tennisseizoen dit proces ingericht te hebben. De bestuursleden vragen als eerste vrijwilligers een VOG aan. Daarna volgen de trainers en de leden van de Jeugdcommissie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Berkhout, voorzitter Jeugdcommissie TC Uitgeest.